Boksen

boksen

Boksen

Bent u op zoek naar boksen? Bij Lierdal ben je aan hét juiste adres, wanneer je op zoek bent naar fanatieke en uitdagende bokstrainingen. Zo is boksen dé perfecte work-out om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Zo wordt het tactische spel gecombineerd met snelheid en uitdaging. Daardoor zal jouw lichaam tot het uiterste moeten gaan om het maximale eruit te halen.

Bijvoorbeeld biedt boksen het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact. Dit alles gecombineerd met een functionele circuittraining. Boksen geeft de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Samengevat is het uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér dan een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien Lierdal over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikt kan je een van onze banen ieder moment van de dag boeken. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze boks lessen? Vraag dan een gratis proefles voor boksen aan.

boksen

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Boksen

Close
× Hoe kan ik je helpen?