Boksen

boksen

Boksen

Bent u op zoek naar boksen? Bij Lierdal ben je aan hét juiste adres, wanneer je op zoek bent naar fanatieke en uitdagende bokstrainingen. Zo is boksen dé perfecte work-out om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Zo wordt het tactische spel gecombineerd met snelheid en uitdaging. Daardoor zal jouw lichaam tot het uiterste moeten gaan om het maximale eruit te halen.

Bijvoorbeeld biedt boksen het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact. Dit alles gecombineerd met een functionele circuittraining.

Boksen geeft de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Samengevat is het uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool waar je kunt boksen. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Wil je op de hoogte blijven van het sportaanbod bij Lierdal. Volg ons dan op social media, zoals Facebook en Instagram.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training.

Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen.

Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan of neem contact met ons op.

boksen

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool waar je kunt boksen. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training. Train met onze beste trainers, probeer de nieuwste trainingstrends, innovatieve en speciale trainingsschema’s onder begeleiding van ons deskundige team.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Beginner, gevorderd, jong of oud iedereen is welkom in onze fitness. Er is altijd iemand aanwezig voor vragen, hulp en of een gezellige babbel. Bij ons hoef je niet in de rij te staan voor de toestellen en niet extra te te betalen voor schema’s en/of vragen aan onze instructeurs. We zijn kleinschalig waardoor er oog is voor iedereen.

  • Altijd begeleiding aanwezig
  • Ruimte voor iedereen
  • Vriendelijke sfeer

Groepslessen
Van Pink Boxing tot aan Yoga er is voor ieder wat wils. Trainen in groepsverband onder begeleiding van een professionele trainer.

Tennis
Wij beschikken over 6 binnenbanen en 3 buitenbanen. Online boeken van banen elk moment van de dag mogelijk.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Boksen

Lierdal Sportcenter
Close
× Hoe kan ik je helpen?