Padel

lierdal 1252

WHY CHOOSE US? BECAUSE
WE’RE THE BEST.

Ontdek het plezier van padel op onze splinternieuwe binnenbanen bij Lierdal Sportcenter! Als Premium lid geniet je gratis van speeltijd tijdens onze daluren. Benieuwd naar meer informatie? Vul het onderstaande contactformulier in, en wij nemen spoedig contact met je op!

Do You Have Any Questions?

Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van padel bij Lierdal Sportcenter! Ben jij klaar om de unieke sensatie van padel te ervaren op onze splinternieuwe binnenbanen? Word nu een Premium lid en geniet van een scala aan voordelen die jouw sportervaring naar een hoger niveau tillen.

Met ons Premium lidmaatschap krijg je onbeperkte toegang tot onze ultramoderne fitnessfaciliteiten, kun je deelnemen aan inspirerende groepslessen en heb je de vrijheid om te tennissen en te padellen tijdens de daluren. Dat klopt, onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen, tennissen én padellen, allemaal binnen handbereik tijdens de rustigere uren van de dag.

Maar dat is nog niet alles! Als Premium lid mag je ook nog op onze Inbody. Zo kunnen wij jouw progressie meten, kijken waar verbeterpunten liggen en eventueel voedingstips. Wil je nog meer? Dan is ons personal training lidmaatschap iets voor jou!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de bruisende padelcommunity van Lierdal Sportcenter. Vul hieronder snel je contactgegevens in en wij heten je binnenkort van harte welkom op de baan!

      Close
      × Hoe kan ik je helpen?