Indoor tennis

indoor tennis

Indoor tennis

Wanneer je zoekt naar indoor tennis ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Zo is Lierdal meer dan een sportschool. Niet alleen beschikken wij over een ruim aanbod met daarin de meest uiteenlopende groepslessen.

Maar ook beschikt Lierdal over indoor tennisbanen. Door middel van indoor tennis kun je ook tijdens regenachtige of koude dagen jouw tennis skills blijven onderhouden.

In onze indoor tennishal kan zowel een beginner als gevorderde een heerlijk potje tennis spelen. Bovendien kun jij op ieder moment van de dag een van onze 5 indoor tennisbanen online boeken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor deze unieke mogelijkheid? Neem dan contact op voor meer informatie, of bekijk ons aanbod tennis contractbanen.

Bij Lierdal Sportcenter kan je het hele jaar tennissen. In de zomer speel je buiten op onze drie gravelbanen en in de winter kan er in onze indoor tennishal gespeeld worden. Benieuwd naar de verschillende opties bekijk ze hieronder.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training.

Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen.

Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan of neem contact met ons op.

indoor tennis

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training. Train met onze beste trainers, probeer de nieuwste trainingstrends, innovatieve en speciale trainingsschema’s onder begeleiding van ons deskundige team.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Fitness
Beginner, gevorderd, jong of oud iedereen is welkom in onze fitness. Er is altijd iemand aanwezig voor vragen, hulp en of een gezellige babbel. Bij ons hoef je niet in de rij te staan voor de toestellen en niet extra te te betalen voor schema’s en/of vragen aan onze instructeurs. We zijn kleinschalig waardoor er oog is voor iedereen.

  • Altijd begeleiding aanwezig
  • Ruimte voor iedereen
  • Vriendelijke sfeer

Groepslessen
Van Pink Boxing tot aan Yoga er is voor ieder wat wils. Trainen in groepsverband onder begeleiding van een professionele trainer.

Tennis
Wij beschikken over 6 binnenbanen en 3 buitenbanen. Online boeken van banen elk moment van de dag mogelijk.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?