Bootcamp fitness

bootcamp fitness

Bootcamp fitness

Wanneer je zoekt naar een bootcamp fitness les, ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Zo beschikt Lierdal over een uitgebreid aanbod bootcamp fitness groepslessen. Ook vindt je bij ons de groepsles bootcamp. Bootcamp fitness wil zeggen dat er in de buitenlucht wordt getraind aan je gehele lichaam. Bootcamp fitness is dan ook een fullbody workout. Door middel van een bootcamp fitness groepsles leer jij in groepsverband jouw kracht en conditie op te bouwen.

Vandaar dat een bootcamp fitness les uiterst geschikt is voor zowel een beginner als gevorderde. Samengevat zal jouw instructeur korte inspannende opdrachten geven welke makkelijk zijn uit te voeren. Bijvoorbeeld kun je hierbij denken aan hardlopen, intervaltrainingen of fitnessoefeningen in de natuur.

Bovendien zorgt de maximale groepsgrootte van 16 personen er voor dat jou trainer ook aan jou voldoende aandacht kan schenken. Ben jij benieuwd naar meer informatie? Vraag dan een gratis proefles bootcamp fitness aan, of neem contact op voor meer informatie over bootcamp fitness.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool.

Bijvoorbeeld kun je bij ons bootcamp fitness, fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag.

Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar bootcamp fitness bij Lierdal? Vraag dan een gratis proefles bootcamp fitness aan.

bootcamp fitness

bootcamp fitness

Divers aanbod

Binnen het aanbod van Lierdal Sportcentrum vind je diverse sporten. Niet alleen is Lierdal Sportcentrum een sportschool waar je jouw cardio-, of krachttraining kan uitvoeren. Een ruim aanbod mét deskundig advies en passende begeleiding bij bijvoorbeeld jouw bootcamp fitness.

Samengevat kan je bij Lierdal Sportcentrum kiezen uit een groot aanbod groepslessen. Ook kan je bij Lierdal Sportcentrum een van onze 6 binnen– of 3 buitenbanen reserveren om jouw tennisskils te verhogen.

Daarnaast kan je ook uitdaging vinden in een van onze groepslessen. Bijvoorbeeld kan je hier denken aan bootcamp, power yoga of pink boxing. Daardoor kan je samen zorgen voor dé perfecte training met de juiste begeleiding.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Close
× Hoe kan ik je helpen?