Bootcamp

bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is een intensieve vorm van lichamelijke training die elementen van militaire training, cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en intervaltraining combineert. Het doel en het leuke aan een bootcamp is dat het je fysieke kracht en je uithoudingsvermogen verbeterd. Dit komt door middel van uitdagende en gevarieerde oefeningen.

Wanneer je op zoek bent naar een sportschool met de perfecte bootcamp lessen, ben je bij Lierdal aan hét juiste adres! Zo beschikt Lierdal over alle mogelijkheden en professionele instructeurs om de bootcamp uit te oefenen in groepsverband. Doordat Lierdal zorgt voor een maximale groepsgrootte van 16 personen heeft de instructeur genoeg ruimte om iedereen te begeleiden tijdens alle groepslessen. Zo zal de instructeur korte, inspannende opdrachten geven die makkelijk zijn uit te voeren.

De opdrachten en oefeningen vragen veel van jouw conditie en spieren, waardoor je elke les blijft verbeteren. Bovendien hoef je geen gevorderde sporter te zijn om mee te kunnen doen aan de bootcamp lessen van Lierdal. Je kunt op ieder niveau instappen en meedoen aan deze uitdagende groepsles. Ook hierin zal de instructeur je continu blijven helpen.

Samengevat zijn onze bootcamp lessen voor iedereen toegankelijk. Durf jij onze bootcamp lessen aan? Neem dan contact op voor meer informatie, óf vraag direct een gratis proefles aan.

Over Lierdal

Lierdal Sportcentrum is méér dan een sportschool. Zo zorgen onze trainers voor dé juiste begeleiding en helpen je altijd wanneer nodig. Daardoor sluit het trainingsschema niet alleen perfect aan op jouw wensen én lichaam, maar ook voer je zo altijd de oefeningen uit op de juiste manier. Naast persoonlijke begeleiding biedt Lierdal Sportcenter meer. Hierbij kan je denken aan fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage, maar ook aan personal training. Daardoor kan jij jouw doelen bereiken binnen jouw mogelijkheden.

Ook kan je bij Lierdal Sportcentrum vele groepslessen volgen. Zo worden de groepslessen niet groter dan 16 personen, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht tijdens onze groepslessen.

Door middel van deskundige trainers worden onze groepslessen iedere keer weer een uitdaging welke zorgt voor ontwikkeling én vooral plezier. Bovendien maakt het bij Lierdal Sportcentrum niet uit of je beginner, gevorderd, jong of oud bent.

Samengevat is iedereen welkom in ons sportcentrum. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden van Lierdal kan je daarvoor contact met ons opnemen. Ook kan je direct een gratis proefles aanvragen.

bootcamp

bootcamp

Divers aanbod

Binnen het aanbod van Lierdal Sportcentrum vind je diverse sporten. Niet alleen is Lierdal Sportcentrum een sportschool waar je jouw cardio-, of krachttraining kan uitvoeren.

Een ruim aanbod mét deskundig advies en passende begeleiding. Samengevat kan je bij Lierdal Sportcentrum kiezen uit een groot aanbod groepslessen. Ook kan je bij Lierdal Sportcentrum een van onze 6 binnen– of 3 buitenbanen reserveren om jouw tennisskils te verhogen.

Daarnaast kan je ook uitdaging vinden in een van onze groepslessen. Bijvoorbeeld kan je hier denken aan bootcamp, power yoga of pink boxing. Daardoor kan je samen zorgen voor dé perfecte training met de juiste begeleiding.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Close
× Hoe kan ik je helpen?