Kettlebell training

Kettlebell training

Ben jij op zoek naar een sportschool, waarbij je een kettlebell training kan volgen? Dan ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Wat is eigenlijk precies een kettlebell training? Dat leggen wij je hier graag uit.

Een kettlebell is een gewicht dat lijkt op een kanonskogel met een handvat eraan bevestigd. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om met veel gevarieerde manieren te trainen.

Tijdens een training voer je verschillende oefeningen uit zoals kettlebell swings, goblet squats en kettlebell cleans. Het gewicht van de kettlebell training wordt gebruikt om kracht op te bouwen en je spieren te versterken. Daarnaast train je ook je flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen.

Wanneer je zoekt naar een kettlebell training ben je bij Lierdal aan het juiste adres. Zo biedt Lierdal verschillende groepslessen aan, waaronder ook kettlebell training. Door middel van deze total body workout verbeter je jouw kracht, snelheid, coördinatie en core stability.

kettlebell training

Een kettlebell training is zeer effectief!

Doordat je tijdens deze training een grote hoeveelheid spieren tegelijkertijd traint maakt het een zeer effectieve workout Samengevat is een kettlebell een kanonskogel met een handvat eraan. Niet alleen bevordert een training met kettlebell je spierkracht. Maar ook neemt het uithoudingsvermogen toe. Bovendien is een les voor zowel een beginner als gevorderde perfect te volgen.

Als gevolg van het uitoefenen van de oefeningen zul je merken dat sportprestaties verbeteren en jouw kracht zich explosief ontwikkeld. Wanneer je benieuwd bent naar meer informatie over deze kettlebell training staan wij voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een gratis proefles aanvragen bij Lierdal.

Divers aanbod

Binnen het aanbod van Lierdal Sportcentrum vind je diverse sporten. Niet alleen is Lierdal Sportcentrum een sportschool waar je jouw cardio-, of krachttraining kan uitvoeren.

Een ruim aanbod mét deskundig advies en passende begeleiding. Samengevat kan je bij Lierdal Sportcentrum kiezen uit een groot aanbod groepslessen. Ook kan je bij Lierdal Sportcentrum een van onze 6 binnen– of 3 buitenbanen reserveren om jouw tennisskils te verhogen.

Daarnaast kan je ook uitdaging vinden in een van onze groepslessen. Bijvoorbeeld kan je hier denken aan bootcamp, power yoga of pink boxing. Daardoor kan je samen zorgen voor dé perfecte training met de juiste begeleiding.

kettlebell training

Kettlebell training bij Lierdal

Lierdal Sportcentrum is meer dan slechts een sportschool. Zo zorgen onze trainers voor dé juiste begeleiding. Daardoor sluit het trainingsschema perfect aan op jouw wensen én lichaam. Naast persoonlijke begeleiding biedt Lierdal Sportcenter meer. Hierbij kan je denken aan fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage, maar ook aan personal training. Daardoor kan jij jouw doelen bereiken binnen jouw mogelijkheden.

Ook kan je bij Lierdal Sportcentrum vele groepslessen volgen. Zo worden de groepslessen niet groter dan 16 personen, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht tijdens onze groepslessen. Door middel van deskundige trainers worden onze groepslessen iedere keer weer een uitdaging welke zorgt voor ontwikkeling én vooral plezier.

Bovendien maakt het bij Lierdal Sportcentrum niet uit of je beginner, gevorderd, jong of oud bent. Samengevat is iedereen welkom in ons sportcentrum. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden van een kettlebell training bij Lierdal kan je daarvoor contact met ons opnemen. Ook kan je direct een gratis kettlebell training proefles aanvragen.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training. Ook kan je bij ons tennissen! wij beschikken over 5 binnenbanen en 3 buitenbanen.

Na jouw work-out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Close
× Hoe kan ik je helpen?