Powerpump

Powerpump

Powerpump

Wanneer je zoekt naar powerpump ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Zo is powerpump een barbell-workout die is ontworpen om je strak, slank en fit te krijgen en bovendien houden.

Door middel van de combinatie van bewegingen, motiverende instructeurs en geweldige muziek helpt je om veel meer te bereiken dan je in je eentje zou kunnen. De intensiteit bepaal je zelf, door het gebruik van gewichten.

Powerpump richt zich op het verbeteren van zowel kracht als uithoudingsvermogen. Door gebruik te maken van een barbell, gewichten en gevarieerde oefeningen, word je uitgedaagd om je spieren te versterken en te vergroten.

Onze professionele instructeurs begeleiden je door elke beweging, corrigeren je houding en blijven je aanmoedigen zodat je alles eruit haalt. Daardoor is powerpump een trainingsprogramma om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Kortom, de perfecte combinatie tussen kracht en conditie laat je spiermassa opbouwen en tegelijkertijd afvallen.

Voordelen van powerpump

Powerpump is ook wel bekend als bodypump. Het is een populaire vorm van groepsfitness waarbij gebruik wordt gemaakt van lichte tot matig zware gewichten of barbells en een combinatie van kracht en cardio oefeningen.

Bij deze training komen vele voordelen bij kijken en het helpt bij de kracht- en spieropbouw, vetverbranding, lichaamsvorm, botgezondheid, kracht, uithoudingsvermogen en biedt veel mentale voordelen. Genoeg om direct te beginnen dus.

Het is belangrijk om de juiste technieken en gewichten te gebruiken om blessures te voorkomen. Onze instructeurs helpen je altijd, zodat je de oefeningen altijd goed uitvoert met de juiste technieken.

Vraag gerust je gratis proefles aan! Ook wanneer je in de sportschool zelf aan het trainen bent kan je ze altijd vragen of ze je even snel willen helpen.

.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training.

Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen.

Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan of neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Close
× Hoe kan ik je helpen?