Wat is puber fitness?

Is teamsport of balsport niet jouw ding, maar heb je wel de behoefte aan lichaamsbeweging? Wij bieden fitness voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar aan, onder begeleiding van een fitness coach. Voor deze groepsles is er een speciaal jongeren abonnement.

Tijdens deze les wordt er gewerkt aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. Dit wordt gedaan in onze fitnesszaal, groepslesruimte of met lekker weer buiten, net wat de instructeur voor een workout heeft gemaakt.

Deze groep traint alleen onder begeleiding van een fitness coach. Zij kunnen dus niet op eigen gelegenheid de fitnesszaal in. We zorgen ervoor dat er spier verstevigende oefeningen worden gedaan die goed aansluiten bij de jongeren. Veel kinderen zitten vaak stil en dat is niet goed voor o.a. de rug. We zorgen ervoor dat de oefeningen licht uitdagend zijn, maar we gaan geen grenzen opzoeken en onnodige risico’s nemen door zwaar te trainen.

Er wordt zogeheten full body getraind. Dat betekent dat we de verschillende spiergroepen van de benen, rompspieren en bovenlijf trainen. Afgewisseld met cardio oefeningen voor een betere conditie.

Kracht

In deze les werken we aan kracht.

Conditie

In deze les werken we aan onze conditie.

Voordelen

Omdat jongeren die nog niet volgroeid zijn moeten oppassen met aan de gewichten te gaan hangen, wordt er bij ons een les gecreëerd waar ze toch de ruimte krijgen om zichzelf verantwoord te ontwikkelen. Dit gaat in groepsverband en altijd onder begeleiding.

  • Altijd begeleiding
  • Groepsverband
  • Kracht
  • Verantwoord sporten
  • Conditie
  • Ieder niveau instapbaar

Personal Trainer

Sem
Fitness Coach
Rick
Fitness Coach
Close
× Hoe kan ik je helpen?