Sportschool in de buurt

sportschool in de buurt

Sportschool in de buurt

Wanneer je zoekt naar een sportschool in de buurt ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Samengevat is Lierdal jou sportschool in jou buurt. Niet alleen kun je bij ons allerlei fitness apparaten beoefenen. Maar ook beschikt Lierdal over een ruim aanbod groepslessen. Door middel van een groepsles kun je gezamenlijk bezig zijn en jouw conditie vergroten.

Bovendien is er bij Lierdal altijd professionele begeleiding aanwezig, zowel tijdens de groepslessen als bij het uitoefenen van alle apparaten. Daardoor is jou sportschool in de buurt één professionele sportschool in de buurt welke voldoet aan alle wenselijke eisen. Zo geven wij jou de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samengevat zorgen wij voor een perfecte training. Wanneer je benieuwd bent geworden naar meer informatie over Lierdal kun je dit lezen op onze website. Daarnaast kun je ook alle groepslessen eenvoudig bekijken. Wil je direct meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ook kun je direct een gratis proefles aanvragen.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezette sportschool in de buurt. Zo is ons sportcentrum méér dan een sportschool in de buurt. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training.

Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan of neem contact met ons op.

sportschool in de buurt

sportschool in de buurt

Divers aanbod

Binnen het aanbod van Lierdal Sportcentrum vind je diverse sporten. Niet alleen is Lierdal Sportcentrum een sportschool waar je jouw cardio-, of krachttraining kan uitvoeren. Een ruim aanbod mét deskundig advies en passende begeleiding. Samengevat kan je bij Lierdal Sportcentrum kiezen uit een groot aanbod groepslessen. Ook kan je bij Lierdal Sportcentrum een van onze 6 binnen– of 3 buitenbanen reserveren om jouw tennisskils te verhogen.

Daarnaast kan je ook uitdaging vinden in een van onze groepslessen. Bijvoorbeeld kan je hier denken aan bootcamp, power yoga of pink boxing. Daardoor kan je samen zorgen voor dé perfecte training met de juiste begeleiding.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool in de buurt. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training. Train met onze beste trainers, probeer de nieuwste trainingstrends, innovatieve en speciale trainingsschema’s onder begeleiding van ons deskundige team.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Padel
Close
× Hoe kan ik je helpen?