Sportschool

Sportschool

Sportschool

Wanneer je een sportschool zoekt ben je bij Lierdal aan het juiste adres. Echter biedt Lierdal meer dan een reguliere sportschool. Zo kun je bij ons onbeperkt sporten en bieden wij jou de juiste begeleiding. Zowel een beginner als gevorderden persoon is welkom bij Lierdal. Bovendien is er altijd iemand aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Samengevat zorgen wij samen met jou voor dé perfecte training die past bij jouw lichaam. Daardoor kun jij op jouw eigen tempo groeien en fit worden. Doordat je ook bij Lierdal groepslessen kunt volgen zijn wij meer dan een standaard sportschool. Bijvoorbeeld beschikken wij over een ruim aanbod met daarin diverse groepslessen. Kortom; beginner, gevorderd, oud of jong, iedereen is welkom bij Lierdal. Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Neem dan direct een kijkje óf vraag een gratis proefles aan.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Sportschool

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?