TRX Training

TRX Training

TRX Training

Een TRX training is een uitdagende en zeer effectieve work-out waarbij gebruik wordt gemaakt van een suspension trainer. Dit zijn twee banden met handvaten die vastzitten aan een soort railing.

Tijdens deze training gebruik je je eigen lichaamsgewicht om verschillende soorten oefeningen uit te kunnen voeren, waarbij je kracht stabiliteit en flexibiliteit traint. Tijdens elke les zul je echter merken dat je van top tot teen wordt uitgedaagd en getraind.

Bij Lierdal ben je voor een TRX training aan hét juiste adres. De TRX training geeft je de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te oefenen die de kracht, flexibiliteit, balans en je stabiliteit verbeteren. Doordat je binnen een korte tijd een complete work-out voor je gehele lichaam kunt realiseren, is een TRX training een efficiënte trainingsmethode.

Kortom, een TRX training is een veelzijdige en effectieve manier om je gehele lichaam te trainen. Wil je meer weten over de TRX Training van Lierdal? Onze personal trainers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bovendien kun je ook gemakkelijk een gratis proefles aanvragen bij Lierdal.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér dan een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training.

Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, TRX training volgen, maar ook tennissen.

Bij Lierdal beschikken wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen. Het boeken van een tennisbaan kan gemakkelijk online en op elk tijdstip. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om je te helpen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan gerust een gratis proefles aan.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training. Train met onze beste trainers, probeer de nieuwste trainingstrends, innovatieve en speciale trainingsschema’s onder begeleiding van ons deskundige team.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Fitness
Beginner, gevorderd, jong of oud iedereen is welkom in onze fitness. Er is altijd iemand aanwezig voor vragen, hulp en of een gezellige babbel. Bij ons hoef je niet in de rij te staan voor de toestellen en niet extra te te betalen voor schema’s en/of vragen aan onze instructeurs. We zijn kleinschalig waardoor er oog is voor iedereen.

  • Altijd begeleiding aanwezig
  • Ruimte voor iedereen
  • Vriendelijke sfeer

Groepslessen
Van Pink Boxing tot aan Yoga er is voor ieder wat wils. Trainen in groepsverband onder begeleiding van een professionele trainer.

Tennis
Wij beschikken over 6 binnenbanen en 3 buitenbanen. Online boeken van banen elk moment van de dag mogelijk.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?