Glutes trainen

Glutes trainen

Glutes trainen

Wil jij graag je glutes trainen, maar weet je niet hoe of zoek je een sportschool waar je glutes kan trainen onder begeleiding van een personal trainer of gewoon voor jezelf? Dan ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Zo ga je tijdens deze work-out je glutes trainen in groepsverband, maar ook kan je uiteraard bij ons in de sportschool voor jezelf trainen.

Bij onze groepslessen worden bijvoorbeeld gebruik gemaakt van losse gewichten, eigen lichaamsgewicht en resistance bands. Doordat de bilspieren de sterkste spiergroep is, is het belangrijk om deze goed te trainen.

De bilspieren zorgen voor controle en kracht in je heupen en stuwen je benen voort. Ook wanneer je bilspieren veel kracht hebben en actief gebruikt worden, hebben ze meer kracht voor andere oefeningen.

Bijvoorbeeld bevorderen sterke bilspieren de support in je heupen en ruggengraat. Daardoor zorgt het voor een betere lichaamshouding en voor minder blessures. Ook houden ronde billen vet weg bij je hart. Het heeft dus allemaal voordelen om je billen te trainen.

Het versterken van je bilspieren kan helpen bij het verbeteren van je houding en maakt het oppakken van zware voorwerpen en traplopen gemakkelijker. Al met al zie je dat het veel voordelen met zich mee brengt.

Wil je meer weten over glutes trainen? Neem dan contact met ons op!

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij ervoor dat je perfect glutes trainen kan.

Zo is ons sportcentrum méér dan een sportschool. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool.

Bijvoorbeeld kan je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, glutes trainen maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag.

Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar een van onze diensten? Vraag dan gerust een gratis proefles aan.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool waar je kunt glutes trainen. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training. Train met onze beste trainers, probeer de nieuwste trainingstrends, innovatieve en speciale trainingsschema’s onder begeleiding van ons deskundige team.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

 • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
 • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
 • Geen extra kosten voor afspraken.

Fitness
Beginner, gevorderd, jong of oud iedereen is welkom in onze fitness. Er is altijd iemand aanwezig voor vragen, hulp en of een gezellige babbel. Bij ons hoef je niet in de rij te staan voor de toestellen en niet extra te te betalen voor schema’s en/of vragen aan onze instructeurs. We zijn kleinschalig waardoor er oog is voor iedereen.

 • Altijd begeleiding aanwezig
 • Ruimte voor iedereen
 • Vriendelijke sfeer
 • Professionele trainers
 • Ruim opgezet
 • Personal Training voor het bereiken van doelen

Groepslessen
Van Pink Boxing tot aan Yoga er is voor ieder wat wils. Trainen in groepsverband onder begeleiding van een professionele trainer.

Tennis
Wij beschikken over 6 binnenbanen en 3 buitenbanen. Online boeken van banen elk moment van de dag mogelijk.

 • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
 • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
 • Geen extra kosten voor afspraken.

Glutes workout

Close
× Hoe kan ik je helpen?