Power yoga

power yoga

Power yoga

Power yoga is een actieve en behoorlijk fysieke vorm van yoga. Power yoga is vooral geschikt voor de mensen die zich graag met het lichamelijke deel van de yoga bezighouden en minder met het geestelijke en religieuze gedeelte.

Door de mix van oefeningen gebruik je telkens andere spieren, waardoor ze sterker en flexibeler worden. De spieren onthouden als het ware de bewegingen van de vorige keren, waardoor ze zich hier op aanpassen en daardoor sterker worden. Bij onze power yoga komen er continu andere oefeningen tevoorschijn, waardoor de spieren zich continu moeten aanpassen. Hierdoor worden de spieren verrast en blijven ze zich ontwikkelen. Dit resulteert in sterkere, fittere en flexibelere spieren. De fysieke uitdagingen van onze power yoga helpen je om uit je hoofd te komen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Power yoga bij Lierdal

Wanneer je op zoek bent naar een manier om jezelf fysiek als mentaal uit te dagen, dan is power yoga bij Lierdal een perfecte keuze voor jou. Power yoga geeft innerlijke rust en zorgt ook voor veel voordelen zoals, flexibiliteit en sterke spieren.  Lierdal biedt een uitgebreid aanbod aan met daarin verschillende groepslessen. Bijvoorbeeld ook power yoga. Door middel van een power yoga groepsles kun je helemaal in balans komen. Doordat je bij deze training verschillende oefeningen uitvoert waarbij kracht, conditie en concentratie samenkomen vind je de balans in deze oefeningen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer je nog vragen hebt over onze lessen!

power yoga

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen.

Naast alle bovenstaande voorbeelden is er dus ook de mogelijkheid om power yoga uit te oefenen bij Lierdal. Dankzij power yoga wordt de bloedcirculatie verbeterd en worden de spieren opgewarmd. Het aanbod van al onze diverse groeplessen gecombineerd met het persoonlijk contact maakt ons uniek.

We beschikken daarbij over een prettige sfeer waarin iedereen optimaal kan sporten. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training. Ben jij een echte fanatieke tennisser of wil je graag gewoon even lekker potje tennissen? Bij Lierdal bieden wij jou deze mogelijkheid! Wij beschikken over 5 binnenbanen en 3 buitenbanen. Je kan altijd online een boeking maken.

Na een work-out kan je in onze lounge genieten van een heerlijk bakje koffie of thee.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Close
× Hoe kan ik je helpen?