Beachfit

Beachfit

Wil jij tot het uiterste gaan om in vorm te blijven? Dan zijn de beachfit lessen van Lierdal zeker wat voor jou! Zo moet je hard werken maar is er tijdens de beachfit lessen ook tijd voor een grapje. Daardoor is iedere beachfit les weer anders. Bijvoorbeeld kan er een beachfit oefening ontstaan uit een combinatie van bingo, in fitness vorm, samen met een inspannende workout met gewichten.

Ook zal jouw trainer je tot het uiterste laten gaan. Daardoor ontstaat er een perfecte balans tussen keihard trainen én plezier. Doordat het uitdagend, afwisselend én heel effectief is zal je na iedere les voldaan stoppen. Wil je meer weten over onze beachfit lessen? Lees dan verder voor meer informatie of vraag een gratis proefles aan.

Beachfit bij Lierdal

Lierdal is een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér dan een sportschool. Doordat wij jou de juiste begeleiding bieden kan jij de trainingen volgen voor een perfecte training. Daarnaast kan je ook één van onze groepslessen volgen. Tijdens deze groepslessen hanteren wij een maximale groepsgrootte van 16 personen, daardoor kunnen wij jou óók in een groepsles veel persoonlijke aandacht geven.

Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Zo kan je bijvoorbeeld bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Samengevat beschikken wij over 9 tennisbanen. 6 binnen- en 3 buitenbanen kan je bij Lierdal op ieder moment van de dag online boeken.

Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar hét Lierdal Sportcenter? Vraag dan een gratis beachfit proefles aan.

Lidmaatschappen

Of je nu een keer per week wilt sporten, of iedere dag, bij Lierdal zit je goed! Kies jouw gewenste lidmaatschap aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een ‘simpel’ lidmaatschap wanneer je onbeperkt wilt genieten van onze fitness. Maar ook biedt Lierdal mogelijkheden voor groepslessen, personal training en trainingsprogramma’s.

Kortom, de mogelijkheden bij Lierdal zijn oneindig groot. Plan direct een GRATIS proefles, zo weet jij snel welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Wil je advies of informatie? Neem dan contact op met Lierdal. Wij helpen je graag fit worden!

Beachfit

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work-out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?