Fitness groepslessen

fitness groepslessen

Fitness groepslessen

Ben jij op zoek naar een sportschool met de leukste en fanatiekste fitness groepslessen? Dan ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Onze fitness groepslessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Lierdal beschikt over professionele instructeurs die jou persoonlijke begeleiding geven tijdens onze lessen.

Wij bieden lessen aan zoals, pink boxing, LXR training, xcore, powerpump, yoga, power yoga en glutes workout. Bovendien zorgen wij ervoor dat de fitness groepslessen niet meer dan 16 personen bevatten, zodat onze trainer alle aandacht kan schenken aan jou en jouw groepsgenoten.

Verder beschikt Lierdal over een overzichtelijk weekschema. Daarop vindt je alle beschikbare lessen en tijdstippen. Wanneer je benieuwd bent naar alle fitness groepslessen kun je een kijkje nemen in ons aanbod. Maar ook is het mogelijk om direct een gratis proefles aan te vragen. Samen werken we aan een gezonde en fitte levensstijl! zien wij jou snel?

Waarom fitness groepslessen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen fitness groepslessen leuk vinden. Ten eerste is samen trainen motiverend en wordt je continu aangemoedigd om het beste uit jezelf te halen, vooral wanneer je ziet dat anderen ook hun inspanning leveren.

Ten tweede zijn fitness groepslessen goed voor het sociale contact. Het biedt de mogelijkheid oom nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten te leggen. Het kan een erg goede manier zijn om een gelijkgestemde individuen te vinden en nieuwe vriendschappen op te bouwen.

Bovendien bieden groepslessen variatie, waardoor je telkens nieuwe dingen traint en leert. Hierdoor blijven de groepslessen leuk en uitdagend. Als laatste worden de oefeningen geleid door onze getrainde en ervaren instructeurs, waardoor je altijd de beste houdingen aanhoud en de oefeningen goed uitvoert. Dit is vooral nuttig voor beginners, zodat je geen blessures zult ervaren.

fitness groepslessen

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér dan een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor de perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen. Op deze manier kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool.

Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag.

Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding en kun je bij ons terecht voor fysiotherapie. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Close
× Hoe kan ik je helpen?