Hi, How Can We Help You?

Sportschool abonnement

Sportschool abonnement

Sportschool abonnement

Sportschool abonnement

Wanneer je zoekt naar een sportschool abonnement zal je online veel variaties tegen komen. Doordat Lierdal beschikt over dé perfecte aanbieding hoef je niet verder te zoeken. Samengevat is Lierdal meer dan een sportschool. Zo bieden wij een ruim aanbod met daarin de meest uiteenlopende groepslessen. Maar ook bieden wij jou passende begeleiding. Daardoor kun jij met een vertrouwd gevoel gaan sporten.

Wanneer je bij Lierdal groepslessen gaat volgen zorgen wij er voor dat deze groepen een maximale grootte hebben van 16 personen. Daardoor kan jou trainer jouw persoonlijke aandacht geven. Bovendien heeft Lierdal voor iedereen een passend sportschool abonnement. Samengevat is het afhankelijk van jouw keuze wat wij jou bieden. Ben je benieuwd naar onze lidmaatschappen? Neem dan direct een kijkje. Ten slotte kun je er ook voor kiezen om een gratis proefles aan te vragen.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Sportschool abonnement

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?