Sportschool abonnement

Sportschool abonnement

Sportschool abonnement

Wanneer je zoekt naar een sportschool abonnement zal je online veel variaties tegen komen. Doordat Lierdal beschikt over dé perfecte aanbieding hoef je niet verder te zoeken. Samengevat is Lierdal meer dan een sportschool.

Zo bieden wij een ruim aanbod met daarin de meest uiteenlopende groepslessen. Maar ook bieden wij jou passende begeleiding. Daardoor kun jij met een vertrouwd gevoel gaan sporten.

Wanneer je bij Lierdal groepslessen gaat volgen zorgen wij er voor dat deze groepen een maximale grootte hebben van 16 personen. Daardoor kan jou trainer jouw persoonlijke aandacht geven.

Bovendien heeft Lierdal voor iedereen een passend sportschool abonnement. Samengevat is het afhankelijk van jouw keuze wat wij jou bieden.

Ben je benieuwd naar onze lidmaatschappen? Neem dan direct een kijkje. Ten slotte kun je er ook voor kiezen om een gratis proefles aan te vragen voor je een sportschool abonnement afsluit.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training.

Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven.

Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Zo zorgen onze trainers voor dé juiste begeleiding. Daardoor sluit het trainingsschema perfect aan op jouw wensen én lichaam.

Naast persoonlijke begeleiding biedt Lierdal Sportcenter meer. Hierbij kan je denken aan fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage, maar ook aan personal training. Daardoor kan jij jouw doelen bereiken binnen jouw mogelijkheden.

Binnen het aanbod van Lierdal Sportcentrum vind je diverse sporten. Niet alleen heeft Lierdal Sportcentrum een sportschool abonnement waar je jouw cardio-, of krachttraining kan uitvoeren.

Een ruim aanbod mét deskundig advies en passende begeleiding. Samengevat kan je bij Lierdal Sportcentrum kiezen uit een groot aanbod groepslessen. Ook kan je bij Lierdal Sportcentrum een van onze 6 binnen– of 3 buitenbanen reserveren om jouw tennisskils te verhogen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitentennisbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen.

Daarnaast kan je ook uitdaging vinden in een van onze groepslessen. Bijvoorbeeld kan je hier denken aan bootcamppower yoga of pink boxing. Daardoor kan je samen zorgen voor dé perfecte training met de juiste begeleiding.

Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan voordat je sportschool abonnement afsluit.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportschool abonnement heeft méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Naast ons sportaanbod in ons sportschoolabonnement bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training. Train met onze beste trainers, probeer de nieuwste trainingstrends, innovatieve en speciale trainingsschema’s onder begeleiding van ons deskundige team.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Yoga lessen
Service: HIIT
Close
× Hoe kan ik je helpen?