Wat is een HIIT training?

Yin Yang Yoga is een gebalanceerde yogapraktijk die het lichaam en de geest in evenwicht brengt. Tijdens de les beginnen we vaak met de Yang-stijl, waarbij we door middel van vloeiende bewegingen en krachtige houdingen de spieren activeren en versterken. Dit deel van de les bevordert de bloedsomloop en verhoogt de energielevels.

Het Yin-gedeelte van de les richt zich op het ontspannen van dieper gelegen bindweefsel en gewrichten door middel van lang aangehouden, passieve houdingen. Deze houdingen helpen om de flexibiliteit te verbeteren en brengen een gevoel van innerlijke rust en stilte.

Conditie

In deze les werken we aan onze conditie.

Tijd & aandacht

In deze les nemen we de tijd en hebben we aandacht voor ieder van onze leden.

Voordelen

Waarom kiezen voor Yin Yang Yoga?

  • Verbeterde Flexibiliteit en Kracht: Door de combinatie van actieve en passieve houdingen werk je zowel aan spierkracht als aan flexibiliteit.
  • Stressvermindering: De afwisseling van inspanning en ontspanning helpt bij het verminderen van stress en bevordert een gevoel van welzijn.
  • Balans en Harmonie: Yin Yang Yoga helpt je om een balans te vinden tussen activiteit en rust, wat essentieel is voor een gezond en evenwichtig leven.

Personal Trainer

Rick
Fitness Coach
Sem
Fitness Coach
Close
× Hoe kan ik je helpen?