Yoga

Yoga

Er zijn veel voordelen aan het beoefenen van yoga. Ten eerste helpt yoga je om flexibiliteit en kracht op te bouwen. Bovendien kan het erg effectief zijn in het verminderen van stress. Yoga is door al de bewezen voordelen een snelgroeiende sport in Nederland.

Door de langzame en bewuste bewegingen en ademhalingstechnieken, kun je met yoga je ontspanning ervaren en je geest tot rust brengen. Daarnaast bevordert het ook je balans en houding.

Door regelmatig lessen te volgen en de oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je evenwichtsgevoel verbetert en je lichaamshouding positief wordt beïnvloed.

Door het bewust bezig zijn met je eigen lichaam, spoort yoga je ook aan om gezond bezig te zijn. Bovendien helpen de yogalessen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Mensen die vaak yogalessen volgen geven aan dat ze meer energie ervaren.

Yoga bij Lierdal

Wanneer je zoekt naar een sportschool waar je yoga kan uitoefenen, ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Zo bieden wij yoga groepslessen aan. Door middel van yoga zorg je ervoor dat je lichaam en geest weer met elkaar verbonden raakt.

Dit gebeurt door het uitvoeren van de yoga oefeningen. Daardoor krijgt jouw lichaam kracht en energie. Samengevat zorgt het voor een prettig gevoel van ontspanning in zowel jouw lichaam, als geest. Daardoor raak je optimaal in balans én werk je aan ontspanning en lenigheid.

Lierdal biedt niet alleen maar yogalessen aan, maar ook nog veel meer lessen. Bovendien is Lierdal meer dan een sportschool. Ben je benieuwd naar onze lessen? Vraag dan snel een gratis proefles aan.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training.

Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag.

Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen.

Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Waarom kiezen voor Lierdal?

Zoals benoemd is ons sportcentrum meer dan een sportschool. Wij geven jou de beste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema, zodat je telkens weer met plezier naar de lessen kunt gaan.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, op deze manier kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Close
× Hoe kan ik je helpen?